Close Button

laguiole.fi

Springe zum Hauptinhalt »

0,00 €
 

 

Käyttöehdot
§ 1. Yleistä
Käyttöehdot kattavat laguiole.fi-verkkosivuston kautta tehtyjen ostojen myyntiehdot. Mitään muita ehtoja ei sovelleta, ellei niistä ole erikseen kirjallisesti sovittu ennen ostotapahtumaa.
Kun teet tilauksen laguiole.fi-verkkosivuston kautta, kyseessä on tarjous, jonka antaa laguiole.fi. Kun teet tilauksen, lähetämme sinulle tilausvahvistuksen automaattisesti sähköpostitse. Tilausvahvistus tarkoittaa, että olemme vahvistaneet vastaanottaneemme tilauksesi.
Tilaus on valmis vasta sen jälkeen, kun olemme lähettäneet tilauksesi valitsemaasi toimitusosoitteeseen. Jos emme jostain syystä pysty toimittamaan tilaamaasi tuotetta, meillä on oikeus perua tilauksesi. Jos tilauksesi perutaan, ilmoitamme asiasta mahdollisimman pian.

 

2 §. Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin
Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikkiin tilauksiin Suomeen.
Kun tilaamasi tuote saapuu, on tärkeää tarkistaa, onko paketissasi näkyviä vaurioita. Jos paketti on vaurioitunut, sinun ei tule hyväksyä toimitusta.
Jos saapunut tuote on vaurioitunut, sinun tulee ilmoittaa tästä asiakaspalveluumme viipymättä tai viimeistään 2 päivää toimituksen saapumisensta.

 

3 §. Palautusoikeus 14 päivän kuluessa toimituksesta
Haluamme asiakkaidemme olevan tyytyväisiä. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, sinun tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tarjoamme ilmaisen vaihdon toiseen tuotteeseen.

 

4 §. Palautus
Jos palautat tuotteen meille, hyvitämme ostosumman samalle pankkitilille, jolta ostos on maksettu. Teemme tämän 30 päivän kuluessa palautuspaketin vastaanottamisesta ja käsittelystä.

 

5 §. Varauma
Mikäli tuote on loppuunmyyty, toimittajamme ei kykene toimittamaan tuotettasi tai sivustollamme on ollut virhe hinnassa, tuotteen kuvassa tai kuvauksessa, pidätämme oikeuden perua tilauksesi.

 

6 §. Hinnat ja maksaminen
Tuotteen tilaushinta on se hinta, jonka veloitamme toimittaessamme tilauksesi.

Tilauksen yhteydessä maksukortiltasi varataan tilauksen hinta, mutta summa siirtyy tilillemme vasta sen jälkeen kun lähetys on valmis.

Kaikki hinnat verkkokaupassa sisältävät arvonlisäveron.

 

7 §. Tuotteiden omistusoikeus

Kaikki tuotteet ovat Copenhagen Cutlery A/S omaisuutta siihen asti, kunnes tilaus on kokonaisuudessan maksettu.


8 §. Tuotetakuu
Tarjoamme kaikille laguiole.fi-verkkosivustolta tilatuille tuotteille 2 vuoden tuotetakuun.

 

9 §. Osoite ja yhteystiedot

laguiole.fi

Copenhagen Cutlery A/S, Kööbmagergade 26c, 3, 1150 Kööpenhamina, Tanska

10 §. Sovellettava laki

Käyttöehdot perustuvat Suomen lainsäädäntöön.

11 §. Yhteydenotot

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen asiakaspalvelu@laguiole.fi tai puhelimitse numeroon +358 9 2316 1316

Checkout table Checkout logo